21 Şubat 2012 Salı

İzmir'e bi' kurabiye yolcusu...


Bu aralar güzel bir siparişle yeni bir "bi' kurabiye" heyecanına kapıldık. Ayşin Hanım ve küçük kızı Ayça Hanım, büyük kızının doğumgünü için ilginç bir hediye ararken bize rastlamışlar. Bize isteklerini öyle güzel belirttiler ki, bu heyecanı hiç bozmadan yayımlamak istedik:
"Merhaba, 33 yaşına girecek, evli ve hamile olan doktor kızım var. İzmir'de oturuyor. İlginç ve güzel bir hediye ararken size rastladık. İzmir'e postalanacak şekilde bir kutu hazırlayabilir misiniz? O kutu sağlam gidebilir mi?
Şekilerdeki seçimi size bırakacağız . Yaptıklarınızı çok beğendik. Tadları da umuyorum güzeldir.
Meyve tadında olabilirler mi??
Kızım hamile şuan... ama 2 yaşında da Defne adında kızı var. Kızımın adı Uğur. Eşinin adı da Murat. Onların ailesine uygun kurabiyeler tasarlayabilirseniz sevinirim.
Acaba isteklerim doğrultusunda yapabilir misiniz? 31 Temmuz dogumgünü kızımın. Allah kısmet ederse doğacak bebeğimizin adını da Çınar koymayı düşünüyorlar. Kızımın adı Uğur: uğur böcekli defne yapraklı bir kurabiye olabilir, Bebeğın adı Çınar olacak; onlara uygun kurabiyeler olabilir.

Gerçekten size güveniyorum; harika kurabiyeler yapmışsınız çünkü. Tatları da öyledir muhakkak:)) Size kolay gelsın:))"

Uğur Hanım'ın doğumgününü en içten dilekerimizle kutluyoruz. Küçük bebeğimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz. Afiyet olsun :)












Hiç yorum yok: