21 Şubat 2012 Salı

Oben Budak'a bi'kurabiye sürprizi!


Bu seferki siparişimiz bir gazeteciye...Heyecan yapmadık mı; yaptık tabii...


Siparişi aldığımızda (tam da istediğimiz bir temaydı) çok ama çok mutlu olduk. İrem Hanım, daha bize isteklerini aktarırken, bizim aklımızda bir şeyler şekillenmişti zaten..
Öncelikle şunu söyleyebiliriz ki, kişiye özel tasarımları yaparken bu işin en keyifli yanı, her kişinin hayat hikayelerini öğrenme fırsatı bulmak oluyor. Şahısla ilgili araştırma yapmadan bi' kurabiye tasarımı ortaya koymak bizim stratejimizin çok dışında... Bu sebeple her bir sipariş bizi bir adım daha ileriye götürüyor diyebiliriz.

Oben Budak, bir çoğumuzun tanıdığı ünlülerimizden... İrem Hanım, Oben Bey'in doğumgünü için ilginç şeyler ararken yolu bizimle kesişince heyecanla bu yola baş koyduk. Ortaya iyi şeyler çıktığını düşünüyoruz.
Her kurabiye Oben Bey'in kişisel yaşamından bir pencere... Dj kulağının aynını yapmaya çalıştık. Kedisi Dita'yı resmetmeye çalıştık. Dj'likle ilgilendiği için, müziğe dair araçları şekillendirdik. Haber Türk gazetesinde yazdığı için gazeteyi simgeleyen bir kurabiye yaptık. İrem Hanım'ı hatırlatan ayrı bir kurabiye tasarladık... veee.. Oben Bey'in olmazsa olmaz kırmızı papyonunu da unutmadık...
Bu sipariş sayesinde İrem hanım'ı da yakından tanımış olduk ve çok sevdik. Bundan sonra da görüşeceğimize eminiz :)
İrem Hanım vasıtasıyla da olsa, Oben Bey'in doğumgününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Hayat istediğiniz gibi olsun...Afiyet olsun:)









ve kedisi Dita :)




2 yorum:

iiremimObenim dedi ki...

Aylar sonra yeniden merhaba.
Bu muhteşem kurabiyeleri yaptıran İrem ben:)
Sizi burada gördüğüm için çok mutlu oldum. İyiki geldiniz. :)
Oben'in blogunda da kurabiyelerimize yer vermiştim. http://discoobenbudak.blogspot.com 'dan takip edebilirsiniz.

Sevgiler.

...from Gugu with Love! dedi ki...

Bizde sizi gördüğümüze çok mutlu olduk İrem Hanım :) Özlettiniz kendinizi..

Bloğunuzu hemen takibe aldık, haberimizi paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler.

Artık burdan görüşürüz :)

Sevgiler
bi' kurabiye